Moiiiii!

Moiiiii!

FullSizeRender

Minä olen Sini. Käytän usein eriparisia sukkia, koska sillä tavalla saa elämään mahtumaan enemmän väriä. Juon monta kuppia vihreää teetä päivässä, enkä ole syönyt lihaa sitten teinivuosien. Perus joogahippi siis :D. Tykkään kuitenkin myös meikata ja sipsuttaa välillä korkokengissä. Niistä on kertynyt kiitettävästi kokemusta, kun tein nuorempana monta vuotta töitä mallina. Olen siis joogahippi, jonka korkkareista vilkkuu toisinaan eripariset sukat.

En ole hetkeen pystynyt kunnolla joogaamaan kipeän olkapääni vuoksi, joten on ollut aikaa suunnitella tätä blogia. Pursuan joogaintoa ja toivon voivani jakaa edes osan siitä kirjoittamalla. Aion ensi syksynä toteuttaa yhden pitkäaikaisista unelmistani ja mennä joogaopettajakoulutukseen! Luulen, että joogasta kirjoittaminen yllyttää kivasti valmistautumaan siihen paremmin.

Tämä blogi on tarina versoamisesta kokeneemmaksi joogalapseksi ja ehkä viimein opettajaksikin. Jee, aloitetaan!

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s