Kaukomailla örkkien seurassa

Kaukomailla örkkien seurassa

IMG_5632Ollaan Brasiliassa! Matkasimme tänne poikaystäväni Roopen kanssa ystäviämme tapaamaan. Ihan mieletön luonto! Pari päivää sitten Londrinan maaseudulla ihastelin villilimejä, papaija- ja appelsiinipuita, valtavia perhosia ja katosta putoilevia liskoja. Kukasta kukkaan lenteli kolibri, jalan vieressä hengaili kämmenen kokoinen hämähäkki (iiiiiiik!!!), ja kauempana metsätiellä muurahaiset kantoivat lehdenpalasia ihan niin kuin luontodokumenteissa.

IMG_5386Olen joutunut monta viikkoa rajoittamaan joogaamistani, koska en osannut kuunnella kehoani. Olkapääni tuntui kummalta, mutta innoissani en malttanut jättää joogatuntia väliin ja antaa olkapääni levätä. Olen tehnyt kotona asanoita, joihin ei käsiä juuri tarvita. Hiljalleen olkapää on alkanut tuntua paremmalta. On ollut yllättävän hankalaa koittaa ottaa rauhallisemmin, koska energiaa riittäisi vaikka mihin. Hyvä oppitunti kärsivällisyydestä ja varovaisuudesta.

Ystävämme omistavat rautakaupan, jolla he viettävät päivänsä. Minä olen saanut käynnistää päiväni rauhassa teekupin ja joogailun kanssa. Täällä kuumassa ja kosteassa jokainen joogaharjoitus on hot yogaa. Ihanaa! Keho on heti lämmin ja taipuisa. Minusta tulee kumiakka.

Kesähaalarijoogini

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s