Sankari kaunistuu kahvilla

Sankari kaunistuu kahvilla

FullSizeRender-5

Minulla oli synttärit. Sankari! Vietin juhlapäiväni Helsingissä ystävieni kanssa. Kävimme mm. syömässä Farangissa. Minä söin ’vege’ maistelumenun. (Mua epäilytti noi heittomerkit.) Ruoka-annokseni olivat tavallisen maistelumenun ottaneiden annoksiin verrattuna paljon isommat. Kerrankin kasvissyöjälle enemmän kuin muille, jipii! Seurue oli aika vauhdikas, ja minä olin koko päivän siskoni lapselta lainattu tiara päässä sankaruuteni merkiksi – tietenkin!

FullSizeRender-4

Olin muutama viikko sitten Berliinissä kylpemässä Liquidromissa. Siellä on suomalainen sauna, jossa tasatunnein saapuu paikalle herra saunamestari, joka heittää löylyä ja tarjoilee jotain pientä purtavaa tai juotavaa. Kiva idea! Saunoin mestarin johdolla kahdesti. Ensimmäisellä kerralla tarjolla oli mentholkarkkeja. Ne tuntui suussa tosi hauskalta kuumassa saunassa. Toisella kerralla saunan jälkeen sai kupin yrttiteetä ja kahvinpuruista tehdyn kasvonaamion, minkä seurauksena kylpylä oli täynnä sottaisia ruskeita ihmisiä.

Kahvinpuruilla läträäminen oli minulle tuttua puuhaa, sillä olen jo pari vuotta käyttänyt niitä ihon kuorinnassa. Kahvirasva antaa iholle kosteutusta. Kofeiinin taas sanotaan vilkastuttavan aineenvaihduntaa ihossa niin, että selluliitti saa kyytiä. Kuorinnassa voi hyödyntää sekä käytettyjä että käyttämättömiä puruja. Niitä voi käyttää pelkiltään tai esimerkiksi kookosöljyyn sekoitettuna. Kahvinpurujen kanssa leikkiminen on sotkuista hommaa, joten suosittelen pitäytymään kuorintahommissa suihkukopin puolella.

Aikatauluongelmista johtuen jouduin muuttamaan joogaopettajakouluun menemisen ajankohtaa pari kuukautta suunniteltua myöhemmäksi. Olen hämilläni tästä käänteestä. Toisaalta olen helpottunut, koska saan lisää aikaa valmistautumiseen. Minulle on sanottu, että olen koulutukseen kelvollinen. Silti on päässä sellainen ajatus, että joogaopettajat ovat itsensä solmuun saavia guruja, joiden tasoa en ole lähelläkään. En saa spagaattia (kirjoitetaanko se todella noin?) enkä jalkaa niskan taakse. Tiedän kuitenkin, että ei tarvitsekaan saada. Ja onhan sinne tarkoitus mennä oppimaan.

Valmistelen postausta, jossa kerron joogaopettajakoulusta tarkemmin. Palataan siihen siis myöhemmin!

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s