Yoga Retreat – mobiilipeli joogeille

Yoga Retreat – mobiilipeli joogeille

paddle_yoga_300dpi_s1200x0_q80_noupscale

Luppoaikojeni ilo on tällä hetkellä suomalaisen Gajatri Studiosin Yoga Retreat -peli. Pelissä sinulla on joogaretriitti paratiisisaarella, jossa opetat tavallista joogaa, sup-joogaa, naurujoogaa, hengitysharjoituksia ja meditaatiota. Valmistat asiakkaillesi tuoremehuja ja smoothieita. Tykkään tunnelmasta ja siitä, että saan olla joogaope, hihi!

Joogaopehahmosi täytyy harjoitella välillä myös itse. Silloin näet animaation ohjeineen, joiden mukana voi ihan oikeasti joogata myös ruudun takana. Jooga-asanat on hyvin huolellisesti mallinnettu peliin, joten niistä on hyvä ottaa mallia omassa harjoituksessa. Jos omistat sykemittarin, jossa on Bluetooth-ominaisuus, voit sen avulla tehdä meditaatioharjoituksia, joiden myötä edistyt pelissä. Minulta sellainen sykemittari puuttuu, harmi!

yr_hb_welldone_300dpi--5h56lf2lz9_s1200x0_q80_noupscale

Yoga Retreat on ihana peli, joka ylläpitää hyvin joogahörhöilymielialaa. Mainostan sitä siksi ihan oma-aloitteisesti. Pelaamisen jälkeen tekee mieli yhä enemmän meditoida, joogata ja juoda terveysmehuja. Peli löytyy ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Koita ihmeessä 🙂 Gajatri Studiosilta on tullut pari muutakin sykemittarin kanssa toimivaa joogasovellusta. Täytyy ehkä hankkia jostain käyttöön niihin soveltuva sykemittari. Ommmm

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s