Joogahömppäkirja ja alkoholinkorvikemehu

Joogahömppäkirja ja alkoholinkorvikemehu

FullSizeRender-10 Monelle joogasta tulee erityinen sivuvaikutus: alkoholi ei meinaa maistua! Vaihdan usein viinakset johonkin muuhun juomaan. On paljon mukavampi olla, kun kallistaa kippoaan muiden kanssa samaan tahtiin, vaikka siinä ei mitään humalluttavaa olekaan. Tällä kertaa juomanani oli hippityyliin Biottan tuorepuristetut porkkana- ja mustaseljamehu. Itse tehty porkkanamehu on paljon parempaa, mutta ei tuokaan pahaa ollut. Mustaselja maistuu vähän mustaherukalle, mutta maku on miedompi. Mehuksi ne on aika hintavia (porkkanamehu noin 4 euroa/0,5 litraa ja mustaselja noin 7 euroa/0,5 litraa), mutta jos vertaa vaikka viiniin, ei se enää tunnu pahalta. Välillä voi ihan hyvin helliä itseään kalliilla mehulla 🙂 Sen voi juoda vaikka viinilasista lisäfiiliksen luomiseksi!  FullSizeRender-12 Vietin siis viikonlopun mökillä ystävien kanssa. Ehdin sinne matkalla junassa ja mökkeilyn ohessa lukemaan joogahömppäkirjaa! Lucy Edgen ”Joogakoulupudokas” pohjautuu kirjailijan omaan irtiottoon 80-tuntisista työviikoista mainosalalla. Hän lähti etsimään elämän syvempää tarkoitusta Intian joogakouluihin. Kirjassa tarkastellaan Intian joogakulttuuria länsimaalaisin ulkopuolisin silmin. Eniten kirjasta saa irti, jos jo hieman tuntee joogaan liittyvää teoriaa ja termejä. Muutoin jatkuvasti vilisevät sanskriitin kieliset nimet voivat uuvuttaa keveästä kerronnasta huolimatta. IMG_6362-1 Tähän viikonloppuun mahtui myös avoautoilukeli! Vähän oli vielä nenän punaiseksi värjäävän viileää, mutta ihan hyvin jo tarkeni. Tekee sielulle hyvää, kun tuuli osuu tukkaan, voi nojata taakse ja katsella pilviä. Olen myös innoissani lehtien silmuista, joita on puihin jo ilmestynyt. Kohta ne räjähtää lehdiksi! Elämme hyviä aikoja. FullSizeRender-13 -Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s