Ilmainen joogawebinaari 24.4.-26.4.!

Ilmainen joogawebinaari 24.4.-26.4.!

FullSizeRender-21

Jos et ole vielä tunkenut ensi viikonloppuasi täyteen ohjelmaa, tässä on hyvää tekemistä! Yoga International tarjoaa Living Yoga Conferencen ilmaiseksi netin välityksellä tapahtuman ajan 24.4.-26.4.2015. Perjantaista kello 18 Suomen aikaa lähtien myöhään sunnuntain ja maanantain väliseen yöhön on tarjolla joogatunteja, ohjattuja meditaatioita sekä jooga-aiheisia workshoppeja ja luentoja.

Jos ostaa konferenssipassin (99 dollaria), pääsee lisäksi katsomaan mm. haastatteluja. Passilla saa myös pääsyn kaikkiin tapahtuman videoihin rajattomaksi ajaksi. Ilmaiseksi videot ovat siis nähtävissä vain perjantaista sunnuntaihin. Kyllähän siinäkin ennättää vaikka mitä :). Minä ainakin aion imeä tuolta mieleeni kaiken minkä ehdin ja jaksan!

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s