Hei elon kuu!

Hei elon kuu!

Elon kuu

Heinäkuun tämä joogahörhö teki ihan oikeita töitä! Naputin tietokonetta ja vastasin puhelimeen. Työ oli hippisielulle sopivaa sinänsä, että se oli mukavaa, sitä sai tehdä missä vaan ja milloin halusi, kunhan piti puhelimen ulottuvilla ja hoiti tarvittavat asiat. Ehdin mökkeillä paljon ja tehdä kaikkea kesäistä. Kesä se on kaatosateessakin 🙂 Joogannutkin olen ja suunnitellut joogaopettajakoulukuvioita. Nyt on aika palata gradun ääreen ja kirjoittelemaan myös tänne, jee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s