Amsterdam ja ujo joogailija

Amsterdam ja ujo joogailija

silta

Amsterdamissa kävin! Aivan ihana paikka. Erityisesti tykkäsin vanhoista kapoisista taloista kanaalien varsilla. Sinne saisi upean joogastudionkin pystyyn. Korkealentoisissa haaveissani unelmoin sellaisenkin perustamisesta, mutta en usko, että maltan olla samassa paikassa tarpeeksi pitkään sellaisen pyörittämistä varten. Onneksi on paljon unelmia, joista valita :D. Pariin joogastudioon törmäsin jalkojen rakoille kävelemisen ohessa, mutta vilkuilin niitä vain ujosti ulkopuolelta. Täytyisi ottaa tavaksi reissatessa käydä testaamassa paikallisia joogakouluja. Berliinissä sitten ainakin menen, lupaan. Tällä reissulla joogasin vain hotellihuoneessa. Jostain syystä meidän hotellihuone päivitettiin sviittiin, joten siellä mahduin oikein kivasti joogailemaan. Hihi! 

FullSizeRender-37

meitsi

IMG_0498

Damista löytyi villejä juttuja joka lähtöön. Söpöin niistä oli Harri-haikara! Nyt menen köllöttelemään ja vähän kääntelemään itseäni joogamatolle, jota on aina reissun jälkeen ikävä.

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s