Joogapäiväkirja: osa 1

Joogapäiväkirja: osa 1

Tykkään hurjasti kirjoittaa päiväkirjaa. Minulla on unipäiväkirja, opiskelupäiväkirja, kuntosalipäiväkirja ja tavallinen päiväkirja. Tänään yritin etsiä itselleni kivaa vihkoa tai tyhjää kirjaa joogapäiväkirjaksi 😀 Haluaisin kirjata joogailuni ylös haasteiden, tunteiden ja onnistumisten kera. Niin voisin helpommin seurata kehitystäni. En löytänyt päiväkirjaa, joka olisi minua puhutellut, niin palasin kotiin löytöretkeltäni tyhjin käsin. Illalla tuli ajatus, että mitä jos vain alan kirjottamaan joogapäiväkirjaa blogiini, kun minulla kerta sellainen on! Aion otsikoida nämä päiväkirjapostaukset selkeästi, niin ne on helppo ohittaa, jos tällaiset päivitykset eivät ole se juttu, joka sinua kiinnostaa. Tässä siis tämänpäiväiset terveiseni joogamatolta :).

Oikea ranteeni on kipeytynyt liiasta gradun tekemisestä, pianon ja ukulelen soittamisesta. Olen sitä muutaman päivän koittanut lepuuttaa (eli gradua vain vasemmalla kädellä, ukulelea vain rannetta liikuttamatta ja pianoon ei saa koskea). Tänään uskaltauduin laittamaan ranteelle jo kunnolla painoa, koska mitään kipua ei tuntunut.

Joogasin tavalliseen tapaani kotona Yoogaian tahtiin. Valitsemani tunti osottautui kunnon hikijumpaksi. Huomasin, että sivulankussa ylemmän jalan nostaminen onnistui paljon vaivattomammin toisella puolella.  Onnistuin keskittymään hyvin ja tuntui mukavalta. 20 minuuttia huhkittuani hikipäissään käskin itseni lopettaa, etten vain rasita toipilasrannettani liikaa. Juuri nyt muistin, että Savasanan unohdin tehdä kokonaan!

Aamulla tehdyn lyhyen joogaharjoituksen aiheuttama lihaskolotus tuntuu jo nyt puolen yön jälkeen selvästi. Ranne voi toistaiseksi hyvin.

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s