Tuleva joogaopekoululainen!

Tuleva joogaopekoululainen!

joogaopekoululainen

Ilmottauduin joogaopekouluun, iiiiiiiiiiiih!!!! Koulutus kestää marraskuusta maaliskuuhun. Joka toinen viikonloppu perjantaista sunnuntaihin opettelen joogan opettamisen taikoja Yoga Europan kurssilla Berliinissä! MIELETÖNTÄ! Valitsin juuri tuon opettajakoulutuksen sen sijainnin, ajankohdan ja edullisen hinnan vuoksi. Early Bird -hinta oli 1595 euroa.

Kouluttajana on herttaisen oloinen Monica, jonka kanssa juttelin Skypessä ennen ilmottautumiseni vahvistamista tunnin ajan. Se oli vähän molemminpuolinen haastattelu, ja minua jännitti hirveästi! Monica kertoi koulutuksen sisällöstä, omasta taustastaan ja näkemyksistään siitä, mikä on hänen mielestään opettajakoulutuksessa tärkeää. Kyselin vaikka mitä. Eniten minua mietitytti se, minkä tasoinen joogailija pitäisi olla, että joogaopekoulutukseen voi Monican mielestä mennä. Hän vakuutti minulle, että pärjään siellä varmasti.

Skype-hetken jälkeen pistin kurssin maksuun. Wihii! Minusta tulee ihan oikeasti joogaope! Olen innostuksesta halkeamispisteessä, ihan mielettömän kivaaaaaa!!!!

Tässä postauksessa oli aika paljon huutomerkkejä 😀

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s