The Mindfulness Summit 1.10.-31.10.2015

The Mindfulness Summit 1.10.-31.10.2015


Tää vaikuttaa hyvältä jutulta! The Mindfulness Summit on voittoa tavoittelematon projekti, jolla pyritään tekemään mindfulness tunnetummaksi. Rekisteröidyin tuohon 1.10.-31.10. pidettävään ilmaiseen mindfulness-ohjelmaan. Sain sähköpostiini linkin, jonka kautta pääsee heti käsiksi mm. ilmaisiin ohjattuihin meditaatioihin ja lataamaan e-kirjan mindfulnessista. Lokakuun ajan pääsee lisäksi seuraamaan kaikkia the Mindfulness Summitin puhujia ja ohjattuja harjoituksia. Ajattelin vinkata tästä, jos vaikka joku muukin innostuisi :).

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s