Joogapäiväkirja: osa 3

Joogapäiväkirja: osa 3

Tällä viikolla joogailua kertyi yhteensä neljä tuntia. Sinin pienessä elämässä tapahtuu nyt tosi paljon asioita samaan aikaan. Onneksi paljon kivoja asioita! Täytyy ihan keskittyä siihen, että saa joogamatolla majailla riittävästi. Vielä pari viikkoa tätä härdelliä, niin on kaikenlaiset bisnekset ja muuttohommat hoidettuina.

Maanantai 21.9.

Hartiani olivat vähän jumissa, joten etsin ylävartaloon keskittyvän joogavideotallenteen Yoogaiasta. Yin-joogailin 75 min. Tänään oli selkeästi kapinallinen olo, sillä muuntelin liikkeitä omien tuntemusteni mukaan paljon, ja välillä tein kokonaan eri liikkeitä kuin mitä käskettiin. Hähä!

Tiistai 22.9.

Tänään kiukutti, enkä joogannut. Olisi varmaan kyllä tehnyt hyvää 😀

Keskiviikko 23.9.

Syyspäiväntasaus! Tein illalla 45 minuutin hidastempoisen hathajoogaharjoituksen. Hengitys tuntui kulkevan tänään hyvin vaivattomasti. Pää oli kuitenkin niin täynnä vaikka millaisia inspiroivia ajatuksia, että oli vaikea asettua joogamatolle sataprosenttisesti mielensä kanssa.

Torstai 24.9.

Aikamoinen karusellipäivä oli. Järjestelin tavaroita muuttoa varten myöhään yöhön. Joogailut jäi muiden juttujen jalkoihin, mutta ei haittaa.

Perjantai 25.9.

Tein tunnin istuma-asanoita. Erityisesti työstämisen alla olivat takareidet. Tuntuu etteivät ne anna yhtään enemmän periksi kuin vaikka vuosi sitten. Kun tuollaiset jutut harmittaa, pitäisi muistaa se, ettei joogassa ole tärkein päämäärä pyrkiä johonkin asentoihin, vaan olla läsnä kehossaan siinä hetkessä.

Lauantai 26.9.

Päivä meni sukuloidessa. Kotona olin vasta myöhään illalla, joten ei joogaa tänään :(.

Sunnuntai 27.9.

Illalla saunoin ajan kanssa, ja sieltä kierähdin melkein suoraan joogamatolle. Tunnin yin-joogat saunan jälkeen tuntui tosi hyvältä. Nyt maistuu uni!

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s