Joogapäiväkirja: osa 4

Joogapäiväkirja: osa 4

Tällä viikolla joogasin vähiten pitkään aikaan – vain 1,5 tuntia. Vanhasta kodista muutto ja kolme reissupäivää veivät ajan ja energian. Kipeä olkapää haittasi myös. Onneksi pian löytyy päiviin tasaisempi rytmi, ja ehkä lääkäri saa olkapään kuntoon!

Maanantai 28.9.

Tein Vinyasa flowta 45 minuuttia. Oli aika kovatempoinen harjoitus. Syke nousi hyvin ja lihakset joutuivat hommiin. Etenkin selkälihaksissa tuntuu, että jotain rankkaa on juuri koettu. Oli kivaa joogata!

Tiistai 29.9.

Asunnon seuraavalle vuokralaiselle luovutuksen aattopäivä kului täysin pakkaamiseen. Vähän oli epätoivoinen olo sen kanssa. Ei joogaa.

Keskiviikko 30.9.

Pakkaus ja siivous piti viimeistellä aamupäivällä ja lähteä iltapäivällä Helsinkiin. Pakkailussa meni kuitenkin iltaan asti, joten jäin kotiin hääräilemään ja menen Helsinkiin vasta huomenna. Ei joogaa taaskaan.

Torstai 1.10.

Helsinki ja Nordic Business Forum, jihuu! Heräsin aamulla kuudelta ja pääsin hotellihuoneeseen vasta vähän ennen yhtätoista illalla. Puoli kahdeltatoista aloitin 45 minuutin yin-joogahetken. Oli täydellinen lopetus virikkeitä täynnä olleelle päivälle. Onneksi joogasin, vaikka väsytti hirmuisesti 🙂

Nordic Business Forum

Perjantai 2.10.

Tänään oli toinen seminaaripäivä, enkä viettänyt hetkeäkään yksin. Ei joogaa.

Lauantai 3.10. ja sunnuntai 4.10.

Pääsin lauantaina kotiin (tai siis tilapäismajoitukseen vanhempien luokse) vasta myöhään illalla. Olkapää on kipeä taas :(. Varasin ajan urheilulääkärille maanantaiksi. Kipeän olkapään kanssa ei löytynyt motivaatiota joogaamiseen, vaikka jooga kyllä muovautuisi oman kehon vaatimuksiin ihan hyvin. Vähän huolettaa, että saanko olkapään kuntoon opettajakoulutukseen mennessä. Aikaa on reilu kuukausi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s