Joogapäiväkirja: osa 5

Joogapäiväkirja: osa 5

Matkailija

Tämä viikko oli jännittävä! Pakkasin laukut ja matkasin Berliiniin ainakin loppuvuodeksi. Lepuuttelin olkapäätäni lääkärin määräyksestä. Yin-joogaa mahtui kuitenkin viikkoon 2 h 45 min.

Maanantai 5.10.

Kävin näyttämässä jatkuvasti kipeytyvää olkapäätäni lääkärille. Halusin sen kerralla kuntoon, niin valitsin suoraan urheilulääketieteen erikoislääkärin. Hänelle oli jooga tuttu laji, niin oli helppo selittää ongelmista. Diagnoosina oli kiertäjäkalvosimen yhden jänteen ja hauiksen toisen pään tulehdus. Koska aiemmin syömäni tulehduskipulääkekuuri ei auttanut, sain vähän tujumman reseptilääkkeen. En saa nostella kättäni tai laittaa sille painoa kymmenen päivän kuurin aikana, mutta sitten olkapää on toivottavasti kunnossa. Jos se edelleen oireilee, täytyy mahdolliset repeymät kuvata. Täällä olen kiltisti sormet ristissä toivoen, että pääsen pian taas joogailemaan täysipainoisesti!

Tiistai 6.10.

Taas olen Helsingissä. Huomenna lentokone vie minut Berrrrrliiniin, wihii! Joogamatto jäi Jyväskylään, koska aion ostaa Berliinistä uuden maton. Käyn kuitenkin aina välillä Suomessa, niin hyvä on olla täälläkin joogamatto odottamassa. En joogannut.

Keskiviikko 7.10.

Muuttopäivä, en joogannut. Vuokrattiin Berliinistä kalustettu asunto, joten tuotiin mukana vain yhdet ruumalaukut. Oli aika hankalaa kuitenkin raahata tavaroita, kun yrittää samalla suojella tulehtunutta olkapäätä. Asunto on mukava.

Torstai 8.10.

Tein omia töitäni Roopen toimistolla. Sain sieltä jo monta halukasta koejoogatunneilleni, hihi. Kävin metsästämässä itselleni uuden joogamaton ja tein olkapääystävällisen yin-joogaharjoituksen, joka kesti 45 min. Huomasin, että meidän asunnon lattia on vino :D.

Perjantai 9.10.

Yin-joogasin 60 minuuttia. Yin-joogassakin on yllättävän paljon olkapäätyöskentelyä vaativia asentoja. Täytyi soveltaa.

Lauantai 10.10.

Kävin tutustumiskäynnillä läheisellä kuntosalilla. Rääkkäsin jalkojani laitteilla, jollaisia olen viimeksi käyttänyt ehkä kymmenen vuotta sitten. Luvassa on kunnon lihaskrapula. Kyseisellä kuntosalilla tarjotaan videotunteina yogatesta, eli pilateksen ja joogan yhdistelmää. Täytyy testata sitä heti, kun olkapääni on toipunut.

Sunnuntai 11.10.

Olkapää ei tunnu paremmalta. Alkaa vähän epätoivo iskeä sen kanssa. Tulehduskipulääkekuuria on jäljellä enää kolme päivää. Yin-joogasin 60 min. Teki hyvää kipeille lihaksille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s