Joogamatto-ostoksilla

Joogamatto-ostoksilla

joogamatto

Muutin viime viikolla Berliiniin. Säästin yhdestä mukaani ottamasta matkalaukusta tilaa jättämällä rakkaan joogamattoni Suomeen. Lähdin siis keskenäni joogamaton metsästykseen! Joogastudioilla on yleensä myytävänä ihan hyviä mattoja, mutta minun piti saada uusi joogamatto hetihetiheti, niin helpointa oli vain kävellä läheisen tavaratalon urheiluosastolle. Siellä Google-kääntäjän kanssa yritin tutustua uusin mattoehdokkaisiin.

joogamattovalikoima joogamattoja

Joogamattojen paksuus lähtee parista millistä. 5 millimetrin paksuista mattoa pidetään jo paksuna. Mitä paksumpi matto on, sitä huonomman tuen se antaa seisoessa. Minä kuitenkin kaipaan luideni alle kunnon pehmusteen, joten yritin löytää mahdollisimman paksun joogamaton. Vanha mattoni taitaakin olla 7 mm paksu.

Toinen joogamaton tärkeä ominaisuus pehmustamisen lisäksi on jalkojen ja käsien liukumisen estäminen. Uusi matto kannattaa ennen käyttöä pestä, koska sen pinnassa olevat käsittelyaineet saattavat huonontaa joogamaton pitävyyttä.

Nykyään joogamattoja saa luonnonkumisina, puuvillaisina ja vaikka millaisina. Minun vaatimukseni uudelle matolleni olivat vain kiva väri ja paksuus. Vaikka paikallisessa tavaratalossa oli tarjolla yli kymmenen vaihtoehtoa, miellytti niistä minua vain yksi. 5 mm paksuus tuntui vähän turhan pieneltä, mutta onpahan sitten paremmin laukkuun mahtuva versiokin. Matto on toiselta puolelta vaaleanpunainen ja toiselta puolelta violetti, iih!

joogamatto

Olen jo monta joogahetkeä uuden mattoni kanssa viettänyt, ja me taidetaan tulla ihan hyvin toimeen.

uusi joogamatto joogamatto

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s