Joogapäiväkirja: osa 6

Joogapäiväkirja: osa 6

Tällä viikolla joogaa kertyi vain kaksi tuntia. Olkapää on edelleen kuntoutusvaiheessa, joten se on hidastanut menoa. Olen lueskellut jooga-opettajakoulutukseen kuuluvia joogakirjoja, ja ostin taas yhden uuden joogakirjan kirjahyllyni täytteeksi. Jooga on siis ollut joka päivä mielessä, vaikka matolla vääntelehdin vain kolmena päivänä.

Maanantai 12.10. – Keskiviikko 14.10.

Tein päivät töitä ja iltaisin seilasin vieraidemme kanssa pitkin Berliiniä. Annoimme asuntomme vieraiden käyttöön ja nukuimme itse torstaihin asti hotellissa. En edes ottanut joogamattoa sinne mukaan.

Torstai 15.10.

Lääkekuuri olkapään tulehdusta varten loppui, mutta vasen puoli niskasta on ihan jumissa. Olkapäässäkin tuntuu kipua, mutta se saattaa olla vain heijastusta lihasjumeista.

Pääsin torstaina kotiin vasta myöhään illalla, mutta koska alkuviikosta en ollut joogannut ollenkaan, halusin välttämättä tehdä nopean puolen tunnin keskiyön yin-joogan.

Perjantai 16.10.

Tein hidastempoista hathajooga 30 minuuttia. Ihan varovasti kokeilin myös laittaa painoa käsien päälle. Ei vielä alaspäin katsovia koiria kuitenkaan!

Lauantai 17.10.

Hathajoogasin tunnin. Tunti sisälsi lähinnä istumaliikkeitä, mutta käytin myös varovasti käsiäni. Välillä tuntuu, että olkapää voi paremmin. Välillä taas menetän toivoni koko nivelen suhteen.

Sunnuntai 18.10.

En joogaillut. Kävin salilla treenaamassa korea ja jalkoja. Tosi monessa liikkeessä tarvitsee käsien avustusta, joten sopivien liikkeiden löytäminen on välillä haastavaa. Tein kinesiolaitteella olkapäätä kuntouttavia liikkeitä.

Loppuun salin jälkeinen selfie!

salin jälkeinen selfie

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s