Joogapäiväkirja: osa 9

Joogapäiväkirja: osa 9

Joogasin neljänä päivänä yhteensä 3 tuntia ja 5 minuuttia. Kun nyt tätä joogapäiväkirjaa olen hetken pitänyt, olen huomannut, että tuollainen joogamäärä on minulle aika normaali. Se ei kuulosta kyllä hirveen paljolta, mutta sen verran minun elämääni tällä hetkellä joogaa mahtuu. Saa nähdä miten käy, kun joogaopekoulu parin viikon päästä alkaa!

Maanatai 2.11.

Flunssan viimeiset limat ja väsymys hiippailivat vielä maisemissa. Olin kuitenkin jo jalkeilla. Ei joogaa.

Tiistai 3.11.

Istuin pitkän päivän autossa. Olo oli jo aika hyvä. Illalla yin-joogasin hotellihuoneen matolla tunnin. Oli ihanan kiireetöntä ja sain hyvin keskityttyä harjoitukseen :).

Keskiviikko 4.11.

Viiletin pitkin Helsinkiä myöhään yöhön asti. Päivällä olisi ollut aikaa joogallekin, mutta valitsin sen sijaan jälleen päiväunet. En ole hirveän innoissani koskaan ollut aamujoogasta, mutta ehkä sillekin pitäisi antaa jossain vaiheessa pari viikkoa aikaa vakuuttaa minut. Sitten jooga ei niin helposti häviäisi päikkäreille. Aamu-unet on kyllä aika kova vastus myös!

Torstai 5.11. 

Meinasin tehdä vinyasa flowta, mutta joogan aloittaminen venyi niin myöhään, että se olisi ollut aivan liian energisoiva joogamuoto siihen hetkeen. Yin-joogasin sitten taas tunnin. Olkapäävamman vuoksi olen pitkään vähän vältellyt vinyasa flowta, mutta haluaisin alkaa tekemään sitä taas säännöllisemmin.

Perjantai 6.11.

Ei ollut joogapäivä.

Lauantai 7.11.

Joogasin 20 min. Ehkä se oli hathajoogaa. Tein vain sitä mitä mieleen tuli. Yllättävän hyvin onnistui spontaani liikkuminen. Olen nykyään tosi vainoharhainen kehon tuntemusten kanssa, koska pelkään loukkaantumisia niin paljon.

Sunnuntai 8.10.

Vinyasa flowta! Hirveesti olisi ollut alaspäin katsovia koiria, mutta tein niistä alle puolet. Korvasin niitä lapsenasanoilla (Balasana) ja delfiineillä (Ardha Pincha Mayurasana). Lankut tein polvet maassa. Oli kivat 45 minuuttia!

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s