Joogapäiväkirja: osa 15

Joogapäiväkirja: osa 15

joogaopekoulussa.jpg

SI-niveleni oli alkuviikosta hieman kipeä, joten lepuutin sitä alkuviikon. Halusin olla hyvissä voimissa viikonloppuna pidettyä joogaopettajakoulutuksen toista viikonloppua varten. Joogasin torstaina 17.12. rauhallisesti 45 minuuttia. Perjantaina 18.12. joogaa kertyi neljän tunnin koulupäivänä ehkä tunti. Lauantaina 19.12. kymmenestä tunnista joogattiin reilut kolme. Sunnuntaina 20.12. jouduin lähtemään kesken päivän pois, joten en ehtinyt joogaamaan ollenkaan. Joogaa kertyi siis tänä viikkona noin viisi tuntia. Meditoin yhteensä tunnin. Tässä tämän viikon lyhyt joogatreeniraportti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s