Joogapäiväkirja: osa 17

Joogapäiväkirja: osa 17

Arvatkaapa mitä! En joogannut tällä viikolla KERTAAKAAN! Olin flunssassa ja monena päivänä lähdin aamulla kotoa ja palasin sinne vasta myöhään illalla. Välillä jooga saa väistyä :). Suurin saavutukseni oli 15 minuutin meditointi.

Maanantai 28.12.2015

Kävin aamulla fysioterapeutilla. Olkapää on ollut joogakunnossa, mutta en voi vieläkään nukkua vasemmalla kyljelläni tai kantaa edes laukkua vasemmassa kädessä kipeyttämättä olkapäätäni. Fysioterapeutti ei edelleenkään löytänyt mitään vikaa nivelestä tai lihaksista, eikä kipeytymisen pitäisi johtua hermojen kireydestäkään (heh). Yläselkäni liikkuvuus on parantunut hyvin ja selkäni lihakset vahvistuneet huomattavasti. Olen ollut ahkera jumppailija! Sain olkapäälihaksia vahvistavia kahvakuulaharjoituksia kotiläksyksi, jotta nivel saisi lihaksista kunnon tuen. Saa nähdä mihin olkapään vointi etenee. Se on mysteerinen kapistus!

Olin edelleen huonovointinen, joten en joogannut. Tänään en taas pystynyt kunnolla lepäämään, koska junailimme ja lensimme Berliiniin.

Tiistai 29.12.2015

Ei ollut taaskaan joogapäivä. Tänään puolikuntoisena sain taas juoksennella ympäriinsä hoitamassa asioita. Ei ole ollut helppo flunssa!

Keskiviikko 30.12.2015 – Sunnuntai 3.1.2016

Flunssan taltuttamiseen kului vielä pari päivää. Uudeksi vuodeksi saimme monta ihanaa ihmistä Berliiniin vieraiksi. Hellitin joogapingottamisesta ja seilasin vain muiden mukana ympäri kaupunkia. Sunnuntaina vietimme koko päivän Tropical Islandsissa, jossa käytin taas meditaatiohuonetta 15 minuutin meditointiin.

-Sini Punainen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s