Joogapäiväkirja: osa 20

Joogapäiväkirja: osa 20

img_9129

Joogasessiot olivat tällä viikolla yhteensä 10 tuntia! Viikonloppuna olleessa joogaopettajakoulussa pääsi joogaamaan oikein urakalla :). Olkapääni on pysynyt valittamatta mukana menossa. Olen tainnut oppia suojelemaan löysiä SI-niveliäni, sillä nekin ovat olleet kiukuttelematta. Meditoin 1 h 10 min. Lattialla istuminen selkä suorana ei ole enää niin rankkaa selän lihaksille kuin se oli ennen. 20 minuutin meditointi onnistuu jo aika vaivattomasti kehon puolesta, wihii!

Maanantai 18.1.2016

Meditoin 15 minuuttia.

Tiistai 19.1.2016

Aloitin joogan vahingossa, kun istuskelin lattialla ja aloin taivutella itseäni. Siitä tuli tunnin joogasessio. Soturi III on vaikea liike! Harjoittelin mm. sitä ja kertasin taas liikkeitä, joita olemme joogaopettajakoulussa käyneet läpi.

Keskiviikko 20.1.2016

Tein salilla kahvakuulalla fysioterapeutin määräämiä harjoituksia ja tein Roopen kanssa aurinkotervehdyksiä. Roope on tehnyt niitä kanssani aikaisemminkin, mutta kävimme sarjaa nyt vähän yksityiskohtaisemmin läpi. Halusin nimittäin päästä opettamaan :). Joogattiin noin 15 minuuttia. Illalla meditoin 20 minuuttia.

Torstai 21.1.2016

En joogannut enkä meditoinut. Olkapäälihakset olivat tosi jumissa eilisestä kahvakuulatreenistä.

Perjantai 22.1.2016

Joogaopettajakoulupäivä! Jokainen oppilas opetti 20 minuutin joogahetken, joten joogasin itse kaksi tuntia ja opetin 20 minuuttia. Lähes kaikki ohjasivat vinyasa flow -tyylistä joogaa. Illalla Roope halusi joogata (jee!), joten tehtiin puolen tunnin rauhallinen kehoa avaava jooga Yoogaiasta.

Lauantai 23.1.2016

Meditoin joogaopekoulussa 15 min. Meille pidettiin 1 h 15 min joogatunti, ja loppupäivän aikana joogasimme ehkä noin kaksi tuntia.

Sunnuntai 24.1.2016

Tänään joogaopekoulussa meditoin 20 minuuttia. Joogatunti kesti 1 h 30 min. Loppupäivä oli suureksi osaksi keskustelua, mutta ehdimme joogata lisäksi noin tunnin. Illalla pakarat, selkälihakset ja lonkankoukistajat olivat ihan jumissa, joten avasin niitä puolen tunnin yin-joogalla.

-Sini Punainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s