Joogapäiväkirja: osa 21

Joogapäiväkirja: osa 21

lululemonissa

Heiii! Minä olen vähän lomaillut ja matkustanut pari viikkoa. Kävin USA:ssa ja Meksikossa. Hurjan hyvä reissu oli :). Kävin San Diegossa kahdesti joogatunnilla, ja koitin ryhmämeditointia, jossa matkattiin edellisiin elämiin. Aikamoista! Joogasin tällä viikolla 3 h 45 min ja meditoin 45 min.

Maanantai 25.1.2016

Tein vain töitä. Lihakset olivat viikonlopun joogaopettajakoulusta kipeinä.

Tiistai 26.1.2016

Joogasin illalla hotellihuoneen puulattialla ilman mattoa 30 min. Joogasin videon kanssa, mutta en meinannut pysyä mukana lankku-Chaturanga-alaspäin katsova koira -ilotulituksessa.

Keskiviikko 27.1.2016

Lento lähti kuudelta aamulla Los Angelesiin. Matkustusaikaa kertyi yhden välilaskun kanssa 16 tuntia. Yritin väännellä ja käännellä itseäni vähän väliä, ettei lentomatka olisi keholle niin rankka. Olen aikaisemmin kirjoittanut joogamaisista vinkeistä lentomatkalle. Niistä oli taas hyötyä.

Torstai 28.1.2016

Yövyimme ystäviemme luona San Diegossa. Lähdin ystäväiseni mukaan läheiselle joogastudiolle hot-joogaamaan. En ollut ennen sitä kokeillut! Sali oli kuulemma tavallista viileämpi, mutta silti kuumuus otti tosi koville. Minua alkoi huimata, ja jouduin vähän väliä menemään lapsen asentoon lepäämään. Ihmettelin sitä. Tunnin jälkeen vieressä joogannut rouva kertoi, että punahiuksisille kuuma sali on erityisen vaikea. Siihen tottumiseen menee kuulemma muutama kerta.

Opettaja oli tosi suloinen, ja pidin vinyasa flow -tyyppisestä sekvenssistä. Painoin sen mieleeni, että voi itse joskus käyttää sitä opetuksessani. Savasanassa opettaja tuli hieromaan jalkojani, mikä oli omaa henkilökohtaista tilaansa arvostavalle suomalaiselle tosi hämmentävää!

Perjantai 29.1.2016

Kävin samaisen ystäväiseni kanssa läheisen hörhökaupan (<3) kaksituntisessa meditointi-illassa. Tarkoituksena oli meditoidessa nähdä joku entisistä elämistään. Kirjoitan kokemuksestani oman postauksen. Meditointia kertyi ehkä 45 min.

Lauantai 30.1.2016

Aamupäivällä suuntasimme neljän hengen porukalla kahden tunnin ”Master Class” -joogaworkshopiin, johon olimme ilmoittautuneet jo pari viikkoa etukäteen. Pelkäsin etukäteen, että huone olisi taas tosi lämmin, koska workshop pidettiin samassa paikassa kuin huimaustunti torstaina. Nyt se oli onneksi vain mukavan lämmin. Opettaja tarjosi asanoista monia eri versioita, joista useat olivat hyvin vaativia. Harjoittelimme mm. kyynärvarsiseisontaa. Oli ihan hauskaa :).

Sunnuntai 31.1.2016

Heräsin Meksikosta! Ennen kuin nousin ylös, joogasin sängyssä istuen 15 minuuttia.

-Sini Punainen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s