Joogapäiväkirja: osa 23

Joogapäiväkirja: osa 23

hohooo

Viikon joogatauon jälkeen koin vaikeuksia palata matolle. Onnistuin siinä vasta loppuviikosta, ja sitten matolle olikin helpompi palata. Joogailin kolme tuntia ja meditoin 20 minuuttia.

Maanantai 8.2.2016 – Keskiviikko 10.2.2016

 

Tönötin Suomessa toimistolla jumppapallo tuolina ja matkasin keskiviikkona Berliinin kotiin. En meditoinut lentokoneessa, koska nukutti liikaa. En saanut itseäni vielä joogamatolle.

Torstai 11.2.2016

Meditoin aamulla 10 minuuttia. Teki erittäin hyvää! Roopekin on innostunut nyt meditoinnista ja joogasta, hihi. Meditoitiin samaan aikaan.

Perjantai 12.2.2016

Tein tunnin vinyasa flown Yoogaiasta. Hengästytti välillä niin paljon, että oli vaikea pitää kiinni ujjayi-hengityksestä. Tasapaino pysyi tänään poikkeuksellisen hyvin. Soturi III ja käänteinen puolikuu sujuivat ilman kummempia horjumisia.

Lauantai 13.2.2016

Joogasin tänään tunnin aika rauhallisesti. Lihakset olivat kipeitä eilisestä joogailusta. Käytin foamrolleria selkärangan taivutteluun.

Sunnuntai 14.2.2016

Tein tunnin yin-joogaharjoituksen. Pääni on mennyt ihan sekaisin joogaopettajakoulussa, enkä enää tiedä mikä on keholle hyväksi ja mikä ei. Sen ainakin tiedän, että venyttely ei ole aina hyväksi. Pitäisi venytellä varovasti, ettei venäytä niveliä tukevia kudoksia liian löysiksi. Olin varovainen. Oli mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s