Valmista tuli!

Valmista tuli!

savasana.jpg

No moi! Viimeiset neljä viikonloppua olen kierinyt joogamatolla joogaopettajakoulussa ja tehnyt arkipäivät töitä. On ollut paljon tekemistä, mutta TÄTTÄRÄÄ! Nyt olen virallisesti JOOGAOPETTAJA, wihiiiiiiiii!!!!!!!!! Meidän piti viimeisenä joogaopettajakoulupäivänä pitää loppukokeena tunnin mittainen joogatunti. Oli aika mieletön tunne istua siinä luokan edessä, kun minun ihka ensimmäiset joogaoppilaat makasivat tunnin päätteeksi Savasanassa! Karkasin heti valmistumisen jälkeen kiertämään kaupunkeja Välimeren rannoilla, ja tuli täyteen 30 kierrosta auringon ympäri maapallon kyydissä tässä kehossa. Siinäkin riitti juhlimista :). Kirjoittelin muistiinpanojeni pohjalta väliin jääneistä joogakouluviikonlopuista, joten niistä on postauksia vielä luvassa!

-Sini Punainen, joogaopettaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s